7 Samimi Adam; GOT7


Merhaba sevgili okuyucularım ^_^
Şöyle bir düşündümde uzun zamandır grup tanıtımı yapmıyorum. Bu yüzden size GOT7 üyelerini birer birer tanıtmaya karar verdim ^_^


Çoğunuz tak fanı olduğum erkek grubun GOT7 olduğunu bilirsiniz... Çok sevdiğim başka erkek gruplarıda var ama onları fanları olacak kadar tanımıyorum. GOT7 ise daha çıkış yapmadan ilgimi çeken bir gruptu. Malum JJ Project'i de zamanında takip ederdim. GOT7 çıkış yapıncada 2 iken 7 oldular ^_^


Grubun genel tanıtımını GOT7 TURKEY sayfasından hiç bir değişiklik yapmadan alacağım. Çünkü zaten mükemmel olarak yazılmış bir yazıyı tekrar yazmanın bir anlamı yok. Üye tanıtımlarını ise birer birer yazacağım ve bulabildiğim kadar ayrıntılarına ineceğim. İlk tanıtacağım üye biasım olan GOT7'ın Omma'sı Junior olacak. (En geç bir hafta içinde Junior'un tanıtımını yazmış olurum ^_^) Buyrun sizi GOT7 ile başbaşa bırakıp buralardan göçüyorum...


"GOT7, JYP Entertainment bünyesinde kurulan şirketin 2. kuşak 7 üyeli erkek hiphop grubudur.


Grubun 2 üyesi (JB ve Jr.) 22 Mayıs 2012 yılında JJ Project olarak çıkış yapmıştır. Diğer 5 üye stajerlikleri sonucu gruba dahil edilmiştir. Gruba lider olarak JB seçilmiştir. Fanlarına resmi olarak I GOT7 adı verilmektedir.


YG'nin çıkış yapacak grubu seçmek için yaptığı MNet'te yayınlanan Who is Next: Win programına 4. bölümde JYP konuk olmuştur. YG ve JYP arasında yapılacak olan stajer yarışmalarına JYP'den 5Live (henüz çıkış yapmadı) ve GOT7'ın 4 üyesi (Mark, Jackson, BamBam ve Yugyeom) katılmıştır. JYP, üyeleri ilk kez bu program ile tanıtmıştır. Fakat çıkış ve grup ile ilgili herhangi bir bilgi vermemiştir.


24 Aralık 2013'te JYP 7 üyeli bir erkek grubuna çıkış yaptıracağını ve 2 üyesinin JJ Project olacağını, yeni 5 kişiyle çıkış yapacaklarını açıkladı. Grubun hiphop grubu olduğu ve martial arts (dövüş sanatları) ile akrobatik danslar yapacakları duyuruldu. 1 Ocak 2014'te ise grubun resmi olarak isminin GOT7 olduğu açıklandı.


Grup tanıtım fotoğraflarından Mark ve JB'nin ki 3 Ocak, Jackson ve Yugyeom'ınki 6 Ocak, Jr. , BamBam ve Youngjae'ninki de 8 Ocak tarihinde yayınlandı. Tüm üyeler böylece ilkkez paylaşılmış oldu. Grup 15 Ocak'ta 'Girls Girls Girls' adlı çıkış şarkılarının müzik videosunu yayınladı. 16 Ocak'ta ise M!Countdown'da ilk performanslarını sergilediler. Mini albümleri 'Got it?' ise 20 Ocak'ta çıktı.


Grubun aileleri de fanların gönlünde taht kurmuş bulunmakta, twitter'da neredeyse üyeler kadar takipçisi olan Mark'ın babası Papa Tuan özenle fanların twitlerine cevap atıp oğlunu ne kadar özlediğini fotoğraflar ile dile getiriyor, Mark'ın 2 ablası da fanların twitlerini beğeniyor ve cevap yazıyorlar.

Bunun dışında fanların arkadaşlık isteğini facebook üzerinden kabul eden ve instagram'da aktif olan BamBam'in kız kardeşi ve abileri var onlar da fanlarla muhabbet ediyorlar.


GOT7'ın İlk Reality Show'u "I GOT7" SBS MTV üzerinden yayınlanırken Youku Tudou adlı Çin sitelerinde de Çince altyazılı olarak yayınlandı.


Bir JYP klasiği olan haftalık programları "Real GOT7" da 2. sezonunu tamamladı.


Grubun en matrak üyesi Jackson kişisel olarak farklı projelerde/programlarda yer aldı, Weekly Idol'dan tanıdığımız Jung Hyung Don ve Defconn'un idol grup projesi olan "Hitmaker" programında BTOB Sungjae, VIXX N ve Hyuk ile birlikte yer aldı, Proje grubu "Big Byung" olarak "Stress Come On!" adlı dijital single'ı çıkarttılar.Hitmaker programının 2. sezonu da çekilmeye başladı.


Roommate programının 2. sezonuna da Kangjun'un oda arkadaşı olarak girdi. Programda yaptığı şebekliklerle programın en popüler isimlerinden biri haline geldi.


Simply K-Pop programında da 2 hafta özel sunuculuk yaptı.Mark ve Jackson, After School Club'da "MarkSon Show" adıyla sunuculuk yaptılar.


GOT7 üyelerinin "Dream Knight" adlı online dramada başrol oynayacakları duyuruldu. Çekimleri tamamlandı 2015'in ilk yarısında yayınlanması planlanıyor.


Çıkış albümü ''Got it?''den sonra GOT7'ın 2. mini albümü olan ''GOT♡'' geri dönüş parçası ''A'' ile 19 Haziran 2014'de M! Countdown'da geri dönüş yaptı ve promosyonlara başladı. Albüm için 18 Haziranda Showcase düzenlendi, 23 Haziran'da albüm ile Music Video yayınlandı. 'A' şarkısı J.Y.Park tarafından yazalıp prodüktörlüğü yapılmış ve albüm içinde grubun lideri JB tarafından yazılmış 'Bad Behavior' şarkısıda yer almakta.A geri dönüşü çıkış konseptine göre daha sevimli,şirin ve tam bir erkek-arkadaş tarzında!


GOT7'ın ilk Japonca çıkışı ''Around the World''ü 22 Ekim'de yayinlandı. Single albümdeki diğer şarkı 'So Lucky' 2PM üyesi Jun.K yazıp, bestelemiş ve prodüktörlüğünü yapmıştır.


2014'ün son yarısında da daha erkeksi ama yine erkek arkadaş tarzından sapmadan sci-fi konseptli ilk full albümleri olan "İdentify" ve albümün ana şarkısı olan "Stop Stop It"in klibi yayınlandı. "

9 Yorumlar

  1. nuest le ilgili de bir yazı yayımlarmısınız lütfen

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok tatlislar ya..:)

    YanıtlaSil
  3. yaa off ben bunları yerim yaww .. Bir I GOT7 olarak bu yazıyı yazdığınız için sizden teşekkür ediyoırum :DD GOT7 FİGHTİNG !!

    YanıtlaSil
  4. Junior için ayrı bir yazı hazırlasan ne güzel olur :)

    YanıtlaSil
  5. Junior için yazını merakla bekliyorum. Junior benimde biasım. Hatta onun sayesinde got7 ını tanıdım ve sevdim. My love eun dongdaki oyunculuguna aşık olup got7 fanı oldum. Junior için yazı hazırlarsan güzel olur :))

    YanıtlaSil
  6. exo icin de bir yazi yayinlayin lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EXO hakkında da yazılarım mevcut sağ tarafta Sanatçı Tanıtımları başlığımı tıklayarak bu yazılarıma ulaşabilirsiniz. ^_^

      Sil
  7. bende got7 cok coook seviyorum ama lutfen exo adinda da bir sey yapin lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EXO hakkında da yazılarım mevcut sağ tarafta Sanatçı Tanıtımları başlığımı tıklayarak bu yazılarıma ulaşabilirsiniz. ^_^

      Sil
Daha yeni Daha eski