Güney Kore ile tanışmam ^_^


  Merhaba Millet ben Serdar bu benim ilk postum size Güney Kore ile nasıl tanıştığımı anlatacağım ^_^

  Bundan yaklaşık iki yıl önce aşırı filmkolik biriydim öyle çok filim izliyordum ki günde 4-5 film bitiriyordum. Bu filmler genelde Türkiye , Amerika , Hindistan ve Avrupa devletleri yapımı oluyordu daha sonra bir arkadaşımdan çok sayıda film almıştım ve onların arasında bir Kore filmi vardı...





  O film Temptation of Wolves'ti. İzleyince fark ettim ki çoktandır bir filmden böyle etkilenmemiştim. O kadar muhteşemdi ki bazı sahnelerde güldüm bazısında da ağladım. Hiç bir filmde böyle duygulanmamıştım hele finali neyse spoilere girmiyeyim tam anlamıyla süper bir filmdi ve bu filmden sonra Kore yapımı filmler favorim oldular ve arka arkaya izlemeye başladım.




  Aslında bu benim Güney Kore ile ilk tanışmam değildi. Daha önce Youtube da dolanırken iki muhteşem k-pop şarkısına denk geldim. Ama onların Koreli olduğunu bilmiyordum Çinli sanıyordum :/ (Sorry Sorry) 

  Sorry Sorry demişken ilk dinlediğim şarkı ''Super Junior - Sorry Sorry'' di. Acayip değişik ve neşeli dansları ve müziklerini beğenmiştim. Sonuna kadar izlemiştim Klibi.




  Daha sonra ''Girls Genaration - I Got A Boy'' MV'sini gördüm. Güzellikleri ve tatlılıkları karşısında resmen büyülenmiştim. (Şimdi ne Suju nede SNSD biaslarım arasında değiller sadece severim ve dinlerim)



  Neyse şimdi bu ilk Güney Kore ile alakadar olmalarımı bırakıp asıl noktaya geliyim. Aslında kendimi bildim bileli Asyalılara karşı bir sempatim var. Herhalde bana sıcakkanlı geldikleri için seviyorum. :) (Kore fanı olmadan öncesine ait resim)




  Asıl Kore fanımın oluşumun mimari sınıf arkadaşlarımdan Panda'dır. :) (Gerçek adını vermiyim dedim) Ben Kore filmleri izlerken facebook'tan (Reklam yaptık Abooov) Filmlerin sayfalarını beğeniyordum. Pandada görmüş kendisi kore fanıdır. Bana Kore fanı mısın ? diye sordu bende yok sadece filmlerini izliyorum dedim. Daha sonra bana dizilerinin de çok güzel ve eğlenceli olduğunu söyledi bende daha sonra bakayım dedim ve Protect The Boss ile tanıştım.




  Aslında arkadaşım bana Boys Over Flowers , Playfull Kiss gibi dizileri önermişti ama nedense ilk Protect The Boss ile K-drama hayatına atıldım. Pişman değilim benim için ilk olduğu için mi bilmem ama gülmekten yerlere yatmıştım. Eee Tabi dört başrolümüzünde bunda katkısı büyük çok tatlı ve başarılardı. Hele patronumuz kkk ^_^






  
İşte Güney Kore ile ilk tanışmam ve Kore fanı olmamın hikayesi inşallah sizi sıkmamışımdır.Okuduğunuz için teşekkürler. Ve ilk postuma burda son veriyorum. Bir daha ki postta görüşmek üzere...





6 Yorumlar

  1. SuJu'un Sorry Sorry şarkısından bahsederken kullandığın resim SuJu'un No Other şarkısına ait :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ben de onu düşünüyorum 5 saattir haha :D

      Sil
  2. Zaten Sorry sorry'e ait diye koymadım biraz aceleye geldi bilgisayarımda bi onu bulabildim ^_^

    YanıtlaSil
  3. zaten herkes böyle başlıyor.önce film snra muzık sonra dizi diye gidiyor.sonra bi bakmışsın bağımlısın.allah herkese böyle bağımlılık versin:)))

    YanıtlaSil
  4. Amin ^^ Kore Bizleri Oppalar Unniler `siz Birakma ! ^^

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski