Benim İçin EXO M ^_^

  Geçtiğimiz gün EXO ile ilgili bir Post yayınlamıştım ama sadece EXO K'yı anlatabilmiştim. Bugünde size EXO M'den bahsedeceğim... Umarım yazımı beğenirsiniz.. ^_^





  Chen : Gerçek adı Kim Jongdae olan şebeğimiz 21 Eylül 1992'de doğdu. EXO M'in ana Vokalidir.



  Chen genelde aegolarıyla ünlüdür ve grup üyeleri onu sevimli bulurlar. Ayrıca sevimli olduğu kadar kibardırda..

                          

  Chen'in en çok hoşlandığı şey yemek yemektir. EXO Showtıme programında gördüğümüz gibi sabah akşam yemek yiyorlar... (Acıkınca kafam EXO Showtıme'a gider kkk )



  Chen'in mükemmel bir sesi vardır. Oda Baekhyun gibi 3 ay gibi kısa  bir sürede grubun üyesi olmuştur. Çok yüksek notalara çıkabilen gür sesli bir üyedir..



  Super Junior üyeleri özellikle Kyuhyun Cheni sürekli desteklerler.

                   

  Lay : Gerçek adı Zhang Yixing olan en saf üyemiz 7 Ekim 1991'de doğdu. EXO M'in vokali ve ana dansçısıdır. Ve Lay EXO'nun Çinli bir üyesidir.



  Lay sürekli uykulu ve saf olarak görünür. ( Zaten sürekli uykusu var EXO Showtıme programında herkes film izlerken uyuya kalmıştı garibim :) kkk )

                    

  Ayrıca Lay çok unutkandır. Sürekli yurda girip çıkar.



  Lay mükemmel bir dans etme yeteneğine sahip ve bu yeteneği şirkete girmeden önce yoktu. Yani daha önce hiç dans öğrenmemişti.

                    

  Lay büyüklerine özellikle annesine ve büyük annesine çok bağlıdır. Hatta EXO Shoetıme'da sürekli Baekhyun'un büyük annesinin evine gitmek istiyordu. ( Garibim kimse götürmedi onu oraya :D )



  Luhan : Tam adı Lu Han olan couble kralımız 20 Nisan 1990 tarihinde doğdu. EXO M'in vokali ve dansçısıdır. Oda çinli üyelerden biridir.



  Luhan Xiaolu yani küçük geyik lakabının yanı sıra küçük Lu ,Lulu gibi lakaplara sahiptir.

               

                    

  Luhan Exo grubunda en erkeksi olmak isteyen üyedir. Her ne kadar erkeksi olmaya çabalasa da bebeksi yüzü buna engel olmaktadır.



  Luhan'a Couble kralı dememin nedeni neredeyse tüm EXO üyeleri ile couble olmasıdır. Couble olduğu üyeler ; Sehun ,Lay ,Xiumin ,Tao ,Kris zaten grubun yarısı gitti kkk :D

   

  Ama en iyi anlaştığı üye Sehun'dur.

             

  Xiumin : Gerçek adı Kim Minseok olan gizli maknae 26 Mart 1990'da doğdu. EXO M'in dansçısı ve vokalidir.

              

  Xiumin yuvarlak ve sevimli yüzü nedeniyle Baozi lakabını almıştır.



  Ayrıca grupta en büyük üyelerden olmasına rağmen en genç görünen üyelerdendir. Bu yüzden hem Luhan'a hemde Xiumin'e gizli maknae denilmektedir.



  Xiumin bir şeyleri organize etmekte ve temizlik yapmakta çok iyidir.Ve temizliği severek yapmaktadır.

                            

                     

  Tao : Gerçek adı Huang Zitao olan pandamız 2 Mayıs 1993'te doğdu. Exo M'in ana rapçisi ve maknaesidir. EXO M'in çinli üyelerinden biridir.

                       

  Tao Wushu dövüş sanatında çok iyidir. Bu sanata ailesinin isteğiyle başlayan Tao EXO'nun çeşitli kliplerinde bu yeteneğini göstermektedir.

                      

  Tao bu yeteneğine karşı bir zayıf noktaya sahiptir. Oda böcek fobisidir her ne kadar dövüş sanatı bilsede küçük bir böcekle savaşamaz ve ona karşı kaybeder . 



  Tao tam anlamıyla bir Gucci çanta sevdalısıdır. Bu sevda 16 yaşında başlamış ve bir gucci çantaalabilmek için garsonluk yapmıştır.

                               

  Tao EXO grubunda en çok salca çekilen üyedir. Bir yerde çekilmiş 256476428 tane salcasını bulabilirsiniz.




  Tao grup üyeleriyle iyi ilişkiler içindedir. Özellikle Kris ,Luhan ve Sehun ile.. Kris ile aralarında ki özel bağ fanların gözünden kaçmamıştır ve Taoris couble'ı ortaya çıkmıştır.

           

  Kris : Gerçek adı Wu Yifan olan Galaxy'miz 6 Kasım 1990'da doğmuştur. EXO M'de ana rapçi ve liderdir. Yarı Çinli yarı Kanadalıdır. 

                    

  Kris geçtiğimiz günlerde gruptan ayrıldı :/ (Kendini SM'den kurtardı) Ama benim için o eski bir üye değil pasif bir üye. Benim için hala o EXO'nun bir parçası ve EXO Planetin Galaxy'si..

.               

  Moda kralı olan Kris grubun en cool kişisidir. Sürekli not my styla cümlesini kullanır. (EXO Showtıme'da Chicken is my not styla demişti ama tüm tavukları yemişti kkk)



  Kris çıkış yaptıktan sonra yemek yapmayı öğrenmiş ve özellikle yaptığı yemekleri Tao'ya tattırmıştır.

                    

  Taoris couble yapılmasının altında Kris ve Tao'nun arasında stajyerlikten beri süregelen özel bağ vardır.




  Kris grupta çok sıradışı olduğu için Galaxy lakabını almıştır.

                

  Kris'in İngilizcesi çok iyi olduğu için programlarda sık sık ingilizce konuşur.



  EXO fanları olarak (Exostan , Exotic ,Exol ,Exolove ,Flower ,Kalamar) Krisin gruptan gitmesi hepimizi büyük üzüntüye soktu ve hala onun yokluğuna alışamadık... :(



  Bu günlükte benden bu kadar yazıyı yazarken zevk aldım umarım sizde okurken zevk alırsınız...
( Kris ile ilgili kısmı yazarken resmen kalbim acıdı :'(  )


18 Yorumlar

  1. Harika ^^ Exo hakkında bilmediğim ne çok şey varmış sayende öğrendim :) 감사함니다 ^^
    Yazılarının devamını dilerim :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ^_^ Bakmakn istersen EXO K hakkında da yazım var :))

      Sil
    2. Evet onu da çok beğendim :))

      Sil
    3. Happy Camp gibi sonunda üzülmeseydik eydi !

      Sil
    4. Happy Campte ben grubu ölü gibi gördüm gerçekten hiç eğlenmiyor gibilerdi :(

      Sil
  2. Öncelikle blogun hayırlı olsun diyeyim :D Bizim EXO'yu fanboyun gözünden dinlemek eğlenceliydi diğer yazılarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^_^ İnşallah hiç bir aksilik çıkmaz ve yazılarıma devam ederim :))

      Sil
  3. EXO-K ve EXO-M hakkında yazdıklarını okudum ve bayıldım gerçekten çok hoştu o kadar araştırmama rağmen en sağlıklı buradan anladım :D (diğerleri çok kafamı karıştırdı :D) Yazılar için çok teşekkürler ve tebrikler yeni yazılarını dört gözle bekliyorum fighting :D

    YanıtlaSil
  4. Açaydık kollarımızı gitme Krıs diyeydik T_T

    YanıtlaSil
  5. ayyy çok güzel olmuş *-*

    YanıtlaSil
  6. wow çok mükemmel olmuş *-*

    YanıtlaSil
  7. off of gitti galaxy miz hala icim aciyo (kendini kurtardi sm den)

    YanıtlaSil
  8. Bu yazıyı yazali nerdeyse 2 yıl olmuş. Bende yaklaşık 1,5 aydan beri exo hayraniyim. Ancak çok baglandim onlara ve bu yazdıkların da çok hoşuma gitti diğer sayfalar tam açıklanamamış. Kris,Tao ve Luhan'ın gitmesi çok üzücü geldi tabi bir yandanda SM'den kendilerini kurtardılar denilebilinir ama keşke hala hep beraber olsalardı yada daha iyi bir şirkette olsalardı çok daha iyi olabilirdi. Yazdıkların çok güzel olmuş çok teşekkürler😊

    YanıtlaSil
  9. Lay hakkında güzel şeyler söylememişsin. Oysaki Lay çok tatlı bir insan. Sen hep ona garibim vb. şeyler söylemişsin. Biraz övseydin güzel olurdu. Lay benim hayatım | <3 |

    YanıtlaSil
  10. Yazdığın şeyler çok hoş ve güzel şeyler. Üyeleri kötüleyen hiç bir şey yok. EXO-K yazısını da okudum. Açıkçası, bir fanfic'in zırvalıklarını ve salaklıklarını dinledikten sonra bu yazıları okumak çok iyi geldi. Sadece Kris'in ayrılık kısmı üzdü :( EXO'yu seven bir fanboy olması açıkçası çok rastlayamadığımız bir şey, ama olması beni çok rahatlattı ve mutlu etti. Herşeyim olan bu grubun sevildiğini görmek ve hissetmek, üyelere atılan iftiralardan sonra iyi oldu :) Başka yazılarını sabırsızlıkla bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  11. Chen ve xiumin Koreli mi Çinli mi kesin bir bilgi istiyorum

    YanıtlaSil
  12. Chen ve xiumin Koreli mi yoksa Çinli mi birisi beni bilgilendirebilir mi lütfen

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski